Toshiba-Desktop
Toshiba-Desktop
desktop-slider-1920x600
Toshiba-Desktop
Toshiba website Banner 1
desktop_slider_gr_LOW
header
previous arrow
next arrow

Οικιακός Κλιματισμός

Μικρό ή μεγάλο, διαμέρισμα ή μονοκατοικία, κοντά ή μακριά, όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας, θέλουμε να νιώθουμε άνεση και οικειότητα. Θέλουμε να υπάρχει το τέλειο κλίμα, σε κάθε του διάσταση. Στην Toshiba, αυτό μας οδηγεί: να σας προσφέρουμε προϊόντα και τεχνολογίες που δημιουργούν το τέλειο κλίμα για το δικό σας σπίτι

View all products

Επαγγελματικός Κλιματισμός

Τίποτα δεν πρέπει να σταματάει την ανάγκη σας, ως επαγγελματίες, για περισσότερα και ακόμα καλύτερα. Για αυτό και εμείς στην Toshiba δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε λύσεις και προϊόντα για να σας εξασφαλίσουμε πρωτοποριακές και αποτελεσματικές προτάσεις, πάντα φιλικές προς το περιβάλλον.

View all products

Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας αέρος-νερού της Toshiba, είναι η ιδανική λύση για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς χρησιμοποιούν τη θερμότητα που υπάρχει ήδη στον αέρα ως την κύρια πηγή ενέργειας. Αυτό το όλα-σε-ένα σύστημα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη σωστή θερμοκρασία για θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης αλλά και κλιματισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

View all products

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όλα ξεκίνησαν το 1875 στην Ιαπωνία. Δύο πρωτοπόροι, ο Hisashige Tanaka -ιδιοφυία της μηχανικής και ο Ichisuke Fujioka -διάνοια του ηλεκτρισμού, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Για μας, μόνο το άριστο μπορεί να έχει την υπογραφή Toshiba. Σε κάθε μικρότερο ή μεγαλύτερο σύστημά μας, κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Είναι στη φύση μας να σχεδιάζουμε προϊόντα που πρωτοπορούν, όπως όταν το 1981 σχεδιάσαμε το πρώτο κλιματιστικό inverter παγκοσμίως. Εδώ και 145 χρόνια κατασκευάζουμε προϊόντα με σκοπό την τελειότητα.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Απαρέγκλιτη δέσμευσή μας, σε ό,τι κι αν κάνουμε, είναι η προστασία του περιβάλλοντος, δηλαδή της κοινής και παγκόσμιας κληρονομιάς μας. Και στηρίζουμε τις δεσμεύσεις μας με πράξεις.

Newsletter

Θέλω να μαθαίνω νέα για

Μετάβαση στο περιεχόμενο