Σχετικά με την Toshiba

Η Toshiba Carrier Corporation ιδρύθηκε το 1999 ως κοινοπραξία μεταξύ του τμήματος κλιματισμού της Toshiba Corporation και της Carrier Corporation. Με την έλευση της Toshiba Carrier Corporation, δύο μεγάλες επιχειρήσεις ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστενα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων κλιματισμού με κορυφαία τεχνολογία.

Με τη σύζευξη των πλεονεκτημάτων και των τεχνολογιών των δύο εταιρειών και με το τεράστιο υπερπόντιο δίκτυο της Carrier Corporation , δημιουργήθηκε μια μεγάλη συνεργιστική δράση που έκανε την Toshiba Carrier έναν σημαντικό παίκτη στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού κλιματισμού.

Η Toshiba προσφέρει λύσεις για όλες τις εφαρμογές: κατοικίες, εμπορικά κέντρα και μεγάλα κτίρια.

Οι εσωτερικές μονάδες οικιακών εφαρμογών είναι σχεδιασμένες για να ταιριάζουν απόλυτα με τον εσωτερικό χώρο, ενσωματώνοντας τα προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος για τη βέλτιστη ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Για μικρές εμπορικές εφαρμογές, τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση συνδυασμένη με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Για μεγαλύτερες εφαρμογές, τα συστήματα VRF συνδυάζουν την ευελιξία και την ενεργειακή αποδοτικότητα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Ιστορία της Toshiba

Η Toshiba κατασκεύασε τα πρώτα κλιματιστικά μηχανήματα το 1950 και από τότε επενδύει στη συνεχή βελτίωσή τους. Ο ρόλος της σαν πρωτοπόρος της αγοράς ενδυναμώθηκε όταν εισήγαγε στην αγορά τον πρώτο περιστροφικό συμπιεστή και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου. Η δεκαετία του 1980, βρήκε την Toshiba να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην αγορά κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter το 1981 και διπλό περιστροφικό συμπιεστή το 1988. Το 1999, η Toshiba και πάλι πρωτοπορεί, εισάγοντας μια γκάμα προϊόντων με χρήση ψυκτικών μέσων R-410A και R-407C, που είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Η Toshiba με το πνεύμα καινοτομίας που τη χαρακτηρίζει, συνεχίζει την αδιάκοπη προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων και των συστημάτων της. Από το 1994 μέχρι και σήμερα, η Toshiba λαμβάνει κάθε χρόνο ένα αναγνωρισμένου κύρους βραβείο για τη μεγάλη της επιτυχία στον κλάδο.

Καινοτομίες για την παγκόσμια αγορά κλιματισμού

2000: Υβριδική Τεχνολογία DC Hybrid Inverter.
2003: Digital Inverter.
2004: SMMS (το VRF σύστημα με τον υψηλότερο συντελεστή COP στην αγορά).
2006: MiNi-SMMS.
2007: Super Daiseikai με φίλτρο αέρα Ag πλάσματος.
2009: Αντλία θερμότητας αέρος νερού, Estia - Super Daiseikai με βελτιωμένο συντελεστή COP.
2010: SMMS-i, η επόμενη γενιά του ενεργειακά αποδοτικού VRF συστήματος.

Toshiba brand Statement

Η Toshiba προσφέρει την τεχνολογία της και προϊόντα αξιοσημείωτα για την καινοτομία και την καλλιτεχνία τους, συμβάλλοντας έτσι σε μια πιο ασφαλή, άνετη και παραγωγική ζωή. Συγκεντρώνουμε μαζί το πνεύμα της καινοτομίας με το πάθος και την πίστη μας, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε το μέλλον και να συμβάλουμε στην προστασία του παγκόσμιου περιβάλλοντος – την κοινή κληρονομία μας. Προωθούμε τη δημιουργία στενών σχέσεων βασισμένες στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό με τους πελάτες, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Ποιότητα

1. Κατευθυντήριες Γραμμές για το Περιβάλλον

Η Toshiba Carrier Corporation, στα πλαίσια της ανάπτυξης και κατασκευής βάσεων του κλιματισμού για σπίτια, γραφεία, κλπ. , θα έχει ως στόχο να συμβάλει στην κοινωνία, μέσω της παροχής περιβαλλοντικών εναρμονισμένων προϊόντων και της παραγωγικής της δραστηριότητας, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.

Θα προωθούμε τεχνολογικές και οικονομικές δραστηριότητες βάσει των δυνατοτήτων μας,  για τη διατήρηση του περιβάλλοντος, από την άποψη ότι «η βασική ευθύνη μας ως υφιστάμενα ανθρώπινα όντα είναι να παραδώσουμε το «αναντικατάστατο παγκόσμιο» περιβάλλον στην επόμενη γενιά σε άρτια κατάσταση».

2. Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας (ISO9001)

Η Toshiba Carrier Corporation, έχει λάβει την πιστοποίηση του ISO 9001, το διεθνές πρότυπο του ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για μια ακόμα μεγαλύτερη διασφάλιση της ποιότητας έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας.

Με αυτό το υπόβαθρο, αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας βασισμένα στη φιλοσοφία της «εξοικονόμηση ενέργειας, σεβασμός προς το περιβάλλον και της υγιεινής». Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία των συμπιεστών μας, όπως ο μοναδικός ελικοειδής συμπιεστής, ο υψηλής ενεργειακής απόδοσης DC δίδυμος περιστροφικός συμπιεστής και η τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου που ελέγχει την ισχύ της ταχύτητα inverter, είναι μερικά από τα καλύτερα στον κλάδο. Επιδιώκουμε να γίνουμε μια ηγετική εταιρεία ενός «άνετου εναερίου χώρου», που παρέχει στον κόσμο προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας, τα οποία αξιοποιούν την τεχνολογία αιχμής  και υποστηρίζονται από τη συνεργασία με την Carrier Corporation με βάσεις σε όλο τον κόσμο.

3. Εφαρμογή της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO14001)

H Toshiba Carrier έχει τo δικό της Εγχειρίδιο Περιβαλλοντικής Προστασίας, το οποίο είναι σύμφωνο με το διεθνές πρότυπο ISO14001.

Το χρησιμοποιούμε για να πραγματοποιήσουμε το προωθητικό σχέδιο, τη διασφάλιση της διαχείρισης στον τομέα και τη διεξαγωγή του εσωτερικού περιβαλλοντικού έλεγχου, βάσει των δραστηριοτήτων προστασίας του περιβάλλοντος, προκειμένου να διατηρήσουμε τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.toshiba-airconditioning.eu/ 

Copyright 1995-2019 TOSHIBA EMEA, όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.